Bel ons
045-5750722
Openings Tijden
Maandag - Vrijdag 8:00 - 18:30

Uitbreiding van ons behandelteam

Drs. Sandra Joeris

Graag zou ik mij willen voorstellen als nieuwe fysiotherapeute en manueel therapeute bij FysioVoerendaal. In 2011 heb ik de bachelor Fysiotherapie behaald aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Na het afronden van de Master Manuele Therapie aan de SOMT te Kerpen in 2014, ben ik meteen gestart met de master-na- master in de manuele therapie aan de Vrije Universiteit in Brussel (VUB). Deze rondde ik in 2016 succesvol af met de masterthesis `The reproducibility of the premanipulative hold: a comparison between experienced and less experienced manual therapists’. Inmiddels werk ik als docent in opleiding aan de SOMT in Kerpen en Amerfoort en begeleid ik manueel therapeuten in hun opleiding, stagetraject en miniklinieken.

Bijzondere interesse heb ik tijdens mijn studie en werk ontwikkeld voor de cervicale wervelkolom, hoofdpijnklachten, schouderklachten en lumbale klachten.