Bel ons
045-5750722
Openings Tijden
Maandag - Vrijdag 8:00 - 18:30

Onze Visie

Een bedrijf, dat aantrekkelijk is en gewaardeerd wordt door zijn cliënten en gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg biedt binnen de wijk. Een proactieve aanpak, waarbij geluisterd wordt naar de cliënt en gezocht wordt naar de meest effectieve behandelmethoden.

Onze Filosofie

FysioVoerendaal geeft  de beste fysiotherapeutische  zorg  met de hoogste kwaliteit aan zijn cliënten binnen een perfecte werkomgeving.

Als praktijk werken we nauw samen met andere paramedische disciplines en met de huisartsengroep binnen de wijk. Verder participeren we ook met doelgroepen en evenementen in de gemeente waarin we werken. Onze therapeuten scholen zich voortdurend zodat gegarandeerd de nieuwste behandelmethodes en revalidatietechnieken in FysioVoerendaal aanwezig zijn en beoefend worden.

Onze Missie

FysioVoerendaal ziet het als taak, als eerstelijns fysiotherapeuten in de gezondheidszorg om onze cliënten te ondersteunen in het terugvinden en het behouden van hun gezondheid, fitheidsgevoel en welzijn.

Hoge Kwaliteit

FysioVoerendaal werkt volgens ”evidence based practice” en een doelgerichte benadering van uw klacht. Samen zoeken wij naar een snelle en adequate oplossing van uw problemen..

Patiënten Zorg

We bieden hands-on behandeling in onze praktijk en geven u adviezen, inzicht en huiswerkoefeningen voor uw aandoening, zodat u een actieve deelnemer wordt van uw eigen herstel.

Gespecialiseerde Zorg

Onze therapeuten hebben samen vele jaren klinische ervaring en het gezamenlijke streven is: ervoor zorgen dat onze gemeenschap actief blijf!

image-divider

Onze Therapeuten

Leon Frissen

Leon Frissen

Fysiotherapeut

Ik ben de begonnen met werken als fysiotherapeut in 1982 bij N.Linssen in de Cortenbachstraat te Voerendaal en ik werk nog steeds met veel plezier en passie

Lees meer
Jan Bongers

Jan Bongers

Fysiotherapeut Manueeltherapeut

Ik heb gekozen voor mijn vak als fysiotherapeut omdat ik mensen wil helpen zonder naalden of messen

lees meer
Marjo Althof-Bruls

Marjo Althof-Bruls

Fysiotherapeute Oedemtherapeute

Als fysiotherapeute heb ik elke dag de mogelijkheid om mensen hun leven aangenamer te maken

Lees meer
Tom Bleser

Tom Bleser

Fysiotherapeut

Drive en motivatie

Lees meer
John Gommans

John Gommans

Fysiotherapeut Acupuncturist Lees meer
Mieke Leunissen

Mieke Leunissen

Kinderfysiotherapeute specialiste in het kind en zijn motoriek

lees meer

Er is een vacature bij FysioVoerendaal iets voor jou ?

lees meer