Bel ons
045-5750722
Openings Tijden
Maandag - Vrijdag 8:00 - 18:30

Tijdelijk sluiting door Coronavirus

 

Beste cliënten van FysioVoerendaal

De  overheid heeft besloten dat de maatregelen genomen  voor het bestrijden van de Pandemie  door het coronavirus verlengd zijn tot 28 april.
Wij zijn alleen telefonisch of per mail bereikbaar en sluiten tijdelijk de praktijkruimte voor fysiotherapie tot minimaal 28 april 2020.

Dit in het kader van de verder aangescherpte maatregelen van onze regering en adviezen van ons genootschap voor fysiotherapie  om de verdere verspreiding van het  coronavirus  te voorkomen!

Wij blijven ten alle tijden digitaal bereikbaar op ons e-mail adres info@fysiovoerendaal.nl. verder  zijn we ook nog telefonisch bereikbaar ! onder nummer 045-5750722

Voor patiënten die reeds in behandeling zijn proberen we zoveel als mogelijk contact te houden, telefonisch of digitaal.( videoconsult)

Telefonisch aanmelden voor therapie is nog steeds mogelijk.

Dank voor uw begrip!
Blijf gezond en let goed op elkaar.

Team Fysiovoerendaal

Verdere informatie vindt u  terug op onze website  en op de site van het RIVM en de plaatselelijke GGD en het KNGF.

Coronavirus (COVID-19)

Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen volgt FysioVoerendaal de richtlijnen van het RIVM. Iedereen is inmiddels op de hoogte van het coronavirus. Lees hoe dit specifiek van toepassing is binnen onze praktijk:

In onze praktijk wordt gebruik gemaakt van diverse (trainings)apparatuur. Deze apparatuur wordt altijd zorgvuldig schoongemaakt door ons schoonmaakbedrijf en onze collega’s en hierbij wordt de medewerking van onze cliënten gevraagd. In deze situatie is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan het schoonmaken van de trainingsapparaten en deze goed te reinigen na elk gebruik.

Wat kun je zelf doen?
De belangrijkste maatregelen die je kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn:

1. Was je handen regelmatig. (instructie)
2. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
3. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die na gebruik weg.
4. Geen handen schudden
5. Wrijf niet in de ogen
6. Als u ziek bent, koortsig voelt kortademig bent en frequent moet hoesten en niesten kom dan niet naar de praktijk maar meldt u af voor behandeling.

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.
FysioVoerendaal volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wanneer er iets aan de situatie verandert, zullen we opnieuw een update delen. Op deze webpagina van het RIVM is ook de actuele status over het coronavirus te volgen. Deze pagina wordt up-to-date gehouden.

Meer willen weten
Neem contact op. We informeren u graag verder! Flyer KNGF

Openingstijden Carnaval

Draaien Buigen
Zwaai en Strek
MET CARNAVAL
doe je lekker
Knetter Gek

Maandag ,Dinsdag en Woensdag is de praktijk gesloten.

U kunt een mailtje sturen en of a.s. donderdag telefonisch contact met ons opnemen. Dan staat het  team van Fysiovoerendaal weer voor u klaar.

Goed Verzekerd !

In december en januari kunt u weer veranderen van zorgverzekeraar. Vergelijk daarom uw verzekeringen voor fysiotherapie op premie, dekking, medische selectie, keuzevrijheid en of de verzekeraar de behandelindex toepast. Meer over deze begrippen leest u op www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd

Kijk en vergelijk ook op andere websites

Bijvoorbeeld op de site van fysiovoergoedingen  : http://fysiovergoedingen.nl/

Of kijk op de site van de zorgwijzer  : https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/fysiotherapie/

ParkinsonNet congres Den Bosch 2017

 

 

Learning today, using tomorrow

 

Wat is het goed om te zien dat er zoveel professionals zich gezamenlijk betrokken voelen bij de zorg van één patiëntengroep. Deze gezamenlijke inzet en betrokkenheid in het verbeteren van hun zorg en daarmee ook het  beste proberen te bereiken voor hun cliënten.

Zie ook parkinsonnet  en parkinsonconnect voor meer informatie over de inhoud van het congres van 2017 in de Brabanthallen.

Verder is er ook nog parkinsonTV en  parkinsplaza

Voor meer informatie kun je ook terecht bij de Parkinson-vereniging.

andere links

wiki pagina

Amerikaanse vereniging

Engelse vereniging

Michael J Fox Foundation

Oedeemtherapie

Er is een nieuwe specialisatie binnen onze praktijk. Marjo Althof-Bruls is een gespecialiseerde Oedeemtherapeute. Oedeem is een overmatige ophoping van vocht in een deel van het lichaam en ontstaat door een verstoord evenwicht in aan – en afvoer van vocht. Een oedeemtherapeut stelt na intake en onderzoek een behandelplan op. Dit Plan bestaat uit een of meerder van de volgende onderdelen : voorlichting, leefregels, manuele lymfedrainage , oefentherapie en lymfetapen.

Wij zijn lid van FOZL

FOZL, is de afkorting voor Fysiotherapeuten Oostelijk Zuid Limburg

FOZL is een organisatie van en voor fysiotherapeuten werkzaam in de eerste lijn in Oostelijk Zuid Limburg.

Zij ondersteunt en faciliteert kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg.

Daarnaast is zij een herkenbaar aanspreekpunt en treedt op als partner voor partijen binnen en buiten de zorg.

FOZL anticipeert op veranderingen in zorg en maatschappij.klik hier voor meer informatie