Bel ons
045-5750722
Openings Tijden
Maandag - Vrijdag 8:00 - 18:30

Goed Verzekerd !

In december en januari kunt u weer veranderen van zorgverzekeraar. Vergelijk daarom uw verzekeringen voor fysiotherapie op premie, dekking, medische selectie, keuzevrijheid en of de verzekeraar de behandelindex toepast. Meer over deze begrippen leest u op www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd

Kijk en vergelijk ook op andere websites

Bijvoorbeeld op de site van fysiovoergoedingen  : http://fysiovergoedingen.nl/

Of kijk op de site van de zorgwijzer  : https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/fysiotherapie/

ParkinsonNet congres Den Bosch 2017

 

 

Learning today, using tomorrow

 

Wat is het goed om te zien dat er zoveel professionals zich gezamenlijk betrokken voelen bij de zorg van één patiëntengroep. Deze gezamenlijke inzet en betrokkenheid in het verbeteren van hun zorg en daarmee ook het  beste proberen te bereiken voor hun cliënten.

Zie ook parkinsonnet  en parkinsonconnect voor meer informatie over de inhoud van het congres van 2017 in de Brabanthallen.

Verder is er ook nog parkinsonTV en  parkinsplaza

Voor meer informatie kun je ook terecht bij de Parkinson-vereniging.

andere links

wiki pagina

Amerikaanse vereniging

Engelse vereniging

Michael J Fox Foundation

Oedeemtherapie

Er is een nieuwe specialisatie binnen onze praktijk. Yvonne Hartzheim en Marjo Althof-Bruls zijn beide gespecialiseerde Oedeemtherapeuten. Oedeem is een overmatige ophoping van vocht in een deel van het lichaam en ontstaat door een verstoord evenwicht in aan – en afvoer van vocht. Een oedeemtherapeut stelt na intake en onderzoek een behandelplan op. Dit Plan bestaat uit een of meerder van de volgende onderdelen : voorlichting, leefregels, manuele lymfedrainage , oefentherapie en lymfetapen.

Uitbreiding van ons behandelteam

Drs. Sandra Joeris

Graag zou ik mij willen voorstellen als nieuwe fysiotherapeute en manueel therapeute bij FysioVoerendaal. In 2011 heb ik de bachelor Fysiotherapie behaald aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Na het afronden van de Master Manuele Therapie aan de SOMT te Kerpen in 2014, ben ik meteen gestart met de master-na- master in de manuele therapie aan de Vrije Universiteit in Brussel (VUB). Deze rondde ik in 2016 succesvol af met de masterthesis `The reproducibility of the premanipulative hold: a comparison between experienced and less experienced manual therapists’. Inmiddels werk ik als docent in opleiding aan de SOMT in Kerpen en Amerfoort en begeleid ik manueel therapeuten in hun opleiding, stagetraject en miniklinieken.

Bijzondere interesse heb ik tijdens mijn studie en werk ontwikkeld voor de cervicale wervelkolom, hoofdpijnklachten, schouderklachten en lumbale klachten.

Wij zijn lid van FOZL

FOZL, is de afkorting voor Fysiotherapeuten Oostelijk Zuid Limburg

FOZL is een organisatie van en voor fysiotherapeuten werkzaam in de eerste lijn in Oostelijk Zuid Limburg.

Zij ondersteunt en faciliteert kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg.

Daarnaast is zij een herkenbaar aanspreekpunt en treedt op als partner voor partijen binnen en buiten de zorg.

FOZL anticipeert op veranderingen in zorg en maatschappij.klik hier voor meer informatie