Paramedisch Centrum Voerendaal Fysiotherapie voerendaal home PMC Voerendaal praktijk PMC Voerendaal vragen PMC Voerendaal  therapieen PMC Voerendaal contact Fysiotherapie
FysioVoerendaal
Raadhuisplein 1A
6367 ED Voerendaal
T 045-5750722
F 045-5620771

E info@fysiovoerendaal.nl
Fysiotherapie  

FysioVoerendaal

Onze missie en visie

Ons centrum kan u begeleiden bij het verhelpen, voorkomen en/of verlichten van uw (klacht)en. De fysiotherapeut adviseert, begeleidt of behandelt bij stoornissen in houding en-of bewegen. Dit kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, longen en hart kunnen worden behandeld. Uw hulpvraag is ons uitgangspunt om, samen met u, behandeldoelen op te stellen. Zo willen we komen tot het gewenste resultaat. Wij streven ernaar een toegankelijke en open organisatie te zijn voor iedereen, met als einddoel de patient naar tevredenheid behandelen. Professionaliteit en respect voor een ieder hebben wij daarbij hoog in het vaandel staan.

 

 

Kwaliteit

De praktijk voor Fysiotherapie staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Het beleid van deze organisatie is erop gericht om de kwaliteit van fysiotherapie verder te verhogen. Dat beleid geeft de KNGF gestalte door bijvoorbeeld gedragsregels, richtlijnen voor behandelingen, een wettelijke klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek op of in te stellen.
Verder is de praktijk lid van de Nederlands vereniging voor manuele therapie, (NVMT). Ook deze organistatie stelt het doel om de kwaliteit te bewaken en te verbeteren, richtlijnen te ontwikkelen en wetenschappelijk onderzoek te doen naar het effect van manuele therapie .

We gaan verder ons best doen om een hkz certificatie te verkrijgen.

Praktijkinrichting

De praktijk in Voerendaal heeft zes ruime behandelruimtes en een grote oefenzaal. Daarnaast beschikken wij over een grote wachtruimte en een centrale balie.
Voor de patiƫnten in Ubachsberg is er een dependance, met daar twee behandelruimtes en een oefenzaal.

entree en wachtkamer

Bijvoorbeeld een behandelkamer

oefenzaal

..

indruk oefenzaal

 

Onze therapeuten

 

team fysiovoerendaal

Het team van FysioVoerendaal van Links naar rechts

Stavros Kordalis, Marjo Althof, Leon Frissen, Sanne Offermans, Jan Bongers, Claudia Saglibene

Jan Bongers


Leon Frissen

 


Claudia Saglibene

 


Sanne Offermans

 

 

Marjo Althof-Bruls

 

 Fysiotherapie Voerendaal