Paramedisch Centrum Voerendaal Fysiotherapie Voerendaal PMC Voerendaal praktijk PMC Voerendaal vragen PMC Voerendaal  therapieen PMC Voerendaal contact Fysiotherapie
FysioVoerendaal
Raadhuisplein 1A
6367 ED Voerendaal
Grispenstraat 25
6367 HN Ubachsberg
T 045-5750722
F 045-5620771
E info@fysiovoerendaal.nl
Fysiotherapie  

 


Fysiotherapie en Manuele Therapie

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk en worden wat algemene vragen beantwoord.

De praktijk is gevestigd in de wijk Voerendaal vlakbij het centrum van Voerendaal en is gemakkelijk te bereiken. Daarnaast is er ook een dependance in Ubachsberg.

Iedereen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat kan bij ons terecht. Voor sporters, niet-sporters, jong en oud: voor iedereen die op een effectieve manier behandeld wil worden.

"OP WEG"raadhuisplein

In onze praktijk zijn de behandelkamers, speciaal ingericht voor fysiotherapie en manuele therapie. Voor revalidatie- en medische trainingstherapie maakt ons centrum gebruik van de fitnessapparatuur in de speciaal daarvoor ingerichte trainingsruimte.

Behandelingen in de avonduren zijn mogelijk en in de vroege ochtend.

 


Van Oud Naar Nieuw FysioVoerendaal

op weg

Januari 2012 stopte Nico Linssen na 40 jaar en werd de fysiotherapie praktijk voortgezet door Leon Frissen en Jan Bongers.

Er werd goed nagedacht over de toekomst en er werden doelen gesteld. De huidige eisen die gesteld worden aan een moderne paramedische praktijkvoering konden niet meer in het huidige gebouw ondergebracht worden.

Tegelijkertijd had de gemeente Voerendaal de wens uitgesproken om een zorgplein te realiseren.

De huisartsen groep, de apotheker en al eerder ‘t Brook gingen bouwen en verbouwen, en ook de paramedische zorg kon niet achterblijven.

De fysiotherapeuten van “FysioVoerendaal “ waren van mening dat het een uitgelezen kans was om meer samen werking te zoeken met de andere medische en paramedisch zorg in Voerendaal.

De vraag was alleen waar de wensen allemaal gerealiseerd konden worden.
Uiteindelijk is na langere periode van onzekerheid nu definitief besloten dat we gaan verhuizen naar het “Zorgplein“ op de Raadhuisplein 1a in Voerendaal. Waar het mogelijk is om ook in de toekomst wijk- en buurtgerichte zorg te leveren op een hoog niveau aan alle inwoners van Voerendaal .

De voormalige kleuter- en peuterspeelzaal “OP WEG “zal na een grondige opknapbeurt gedeeltelijk in gebruik worden genomen door de fysiotherapie, en andere paramedische disciplines. Een echt paramedisch centrum dus voor de inwoners van Voerendaal
DTF

DTF betekent een Directe Toegang Fysiotherapie. De DTF bestaat sinds 1 januari 2006 en houdt in dat u rechtstreeks terecht kunt bij de fysiotherapeut. U heeft dus geen verwijsbrief meer nodig! Wanneer nodig nemen we met uw toestemmming contact op met uw huisarts. Natuurlijk mag u ook eerst een afspraak maken bij uw huisarts en overleggen of therapie zinvol is..
voortaan rechtstreeks naar de fysiotherapeut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sport vereniging:

Senso voerendaal
Meer Bewegen Voor Ouderen
NISB
volleybal voerendaal
kunderhoes voerendaal
zwembad voerendaal
handbal voerendaal
korfbal voerendaal
basketbal voerendaal
gymnastiek voerendaal furenthela
Ritmo Jazz Scope voerendaal
Yoga Voerendaal

voetbal voerendaal RKVV
klimmania troja combinatie
voetbal Ubachsberg RKSVB
tennis voerendaal
bridge voerendaal
schaken voerendaal
Schoolsportolympiade Voerendaal
tafeltennis voerendaal

golf voerendaal

Duikvereniging : Anthias

 

 

Fysiotherapie Voerendaal