Bel ons
045-5750722
Openings Tijden
Maandag - Vrijdag 8:00 - 18:30

Coronavirus (COVID-19)

Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen volgt FysioVoerendaal de richtlijnen van het RIVM. Iedereen is inmiddels op de hoogte van het coronavirus. Lees hoe dit specifiek van toepassing is binnen onze praktijk:

In onze praktijk wordt gebruik gemaakt van diverse (trainings)apparatuur. Deze apparatuur wordt altijd zorgvuldig schoongemaakt door ons schoonmaakbedrijf en onze collega’s en hierbij wordt de medewerking van onze cliënten gevraagd. In deze situatie is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan het schoonmaken van de trainingsapparaten en deze goed te reinigen na elk gebruik.

Wat kun je zelf doen?
De belangrijkste maatregelen die je kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn:

1. Was je handen regelmatig. (instructie)
2. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
3. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die na gebruik weg.
4. Geen handen schudden
5. Wrijf niet in de ogen
6. Als u ziek bent, koortsig voelt kortademig bent en frequent moet hoesten en niesten kom dan niet naar de praktijk maar meldt u af voor behandeling.

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.
FysioVoerendaal volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wanneer er iets aan de situatie verandert, zullen we opnieuw een update delen. Op deze webpagina van het RIVM is ook de actuele status over het coronavirus te volgen. Deze pagina wordt up-to-date gehouden.

Meer willen weten
Neem contact op. We informeren u graag verder! Flyer KNGF